Tatoveringsfjernelse

Tatoveringer er blevet mere og mere populære gennem årene. Mere end 10% af danskerne har i dag én eller flere tatoveringer. Desværre er det ikke alle, som er helt så tilfredse med dem, som da de fik dem lavet, og en stor del er interesseret i at få fjernet deres tatovering helt eller blot delvist, for at få lavet en cover-up tatovering.
Bag Erased ligger der en del års erfaring inden for tatoveringsfjernelse. Jeg specialiserer mig  i at fjerne Black and Grey, og jeg sørger altid for:
  • en tryg og effektiv behandling
  • god tid til den enkelte kunde og behandling i dit tempo
  • efterbehandling
  • at opnå det bedste resultat under hele forløbet
 
Du kan roligt lægge din hud i mine hænder. Jeg har altid fokus på, at du føler dig tryg og vel tilpas når du besøger min klinik i Rødovre. Du er meget velkommen til en gratis konsultation, hvor vi kan få en snak om dine ønsker.

Læs evt. mine mange flotte anmeldelser på min Facebookside

Har du brug for mere information, eller en specifik pris på fjernelse af din tatovering, kan du kontakte mig på Facebook, Instagram eller på tlf. nedenfor:

Proces

Tatoveringsfjernelse er en proces man igangsætter når man ikke længere ønsker sin tatovering. Dette udføres, hos mig, ved laserbehandling. En laserbehandling har til formål at ‘sprænge’ blækpartiklerne under huden og blækket udskilles herefter langsomt fra kroppen.
Ved en behandling afsættes 15 minutter uanset størrelse på projektet. Ved en første behandling bliver du informeret om selve processen, samt hvordan du skal forholde dig i forhold til efterbehandling. Selve behandling kan variere fra 2 sekunder til 10 minutter afhængigt af størrelsen på tatoveringen. Fælles for alle er at det er hurtigt og effektivt.

Resultater ses typisk efter 6-8 uger.

Efterbehandling

Efter en laserbehandling vil området blive rødt og hævet. I enkelte tilfælde kan der efter nogle dage opstå små blærer i huden, som er ganske normale. Disse må der ikke prikkes hul på. De forsvinder hurtigt af sig selv. Der kan også opstå kløen under huden nogle uger efter behandlingen.
 
Sol, spa, dampbade og svømmehal/pool frarådes i 4 uger efter behandlingen.
Ingen hård fysisk træning de første par dage efter behandlingen.

Området holdes rent med parfumeri sæbe og efterbehandles med Aloe Vera gel 3 gange om dagen i en uges tid.

MASKINEN

Jeg benytter mig af en Revlite som er en Q-Swiched Nd:YAG-laser med to bølgelængder.

Maskinen er én af de mest gennemtestede på markedet og én af de førende igennem de sidste 12 år. Jeg fjerner udelukkende black and grey tatoveringer.